Εγγραφή του Graphmatica


Πλεονεκτήματα της Εγγραφής

Το πρόγραμμα διανέμεται πλήρως λειτουργικό, και μπορείτε να το αξιολογήσετε ελεύθερα για έναν μήνα. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, αν σκοπεύετε να συνεχίσετε τη χρήση, θα πρέπει να εγγραφείτε. Με την εγγραφή λαμβάνετε ένα δωρεάν αντίγραφο σε CD με την επόμενη έκδοση και ειδοποίηση για μεταγενέστερες εκδόσεις.

Τιμές

Παραγγελίες

Με πιστωτική κάρτα:

Μπορείτε να παραγγείλετε μεμονωμένες άδειες ή εταιρικές άδειες για το Graphmatica από το διαδίκτυο με οποιαδήποτε μεγάλη πιστωτική κάρτα (
Παραγγείλτε τώρα!)

Παραγγελίες μέσω τηλεφώνου και fax: Αν δεν θέλετε να στείλετε τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας από το διαδίκτυο, η SWREG μπορεί να τις δεχτεί τηλεφωνικά ή με fax αφού συμπληρώσετε την υπόλοιπη φόρμα παραγγελίας στο internet. Το τηλέφωνο επαφής εμφανίζεται στην οθόνη επιβεβαίωσης μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Υπάρχει μια επιπλέον χρέωση $3 για παραγγελίες με αυτόν τον τρόπο.

Προπληρωμένες ταχυδρομικές παραγγελίες:

Δέχομαι ΜΟΝΟ επιταγές/εμβάσματα σε δολάρια ΗΠΑ. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι οι επιταγές είναι πληρωτέες στον KEITH HERTZER και στείλτε την πληρωμή μαζί με τη φόρμα εγγραφής (ΕΓΓΡΑΦΗ.rtf) στη διεύθυνση που αναγράφεται στο κάτω μέρος της φόρμας).

Με εντολή αγοράς (purchase order):

Παρακαλώ στείλτε μου εντολές αγοράς στην ίδια διεύθυνση όπως και τις προπληρωμένες παραγγελίες. Μπορείτε επίσης να τις στείλετε με fax οποιαδήποτε ώρα στο: 1-508-519-8936(αυτό το νούμερο βρίσκεται στη Μασαχουσέτη και ίσως χρεωθείτε για την κλήση)

Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα...


kSoft, Inc. ksoft@graphmatica.com Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009